Elaborar un plafó sensorial

Yasmin Al Hariri Rodríguez  – Educadora -NexeFundació

Descripció

Els panells sensorials són unes superfícies de descoberta i estimulació sensorial tàctil on els infants poden experimentar amb diferents textures, activitats o materials triats en funció de l’edat.

Els panells sensorials els podem construir nosaltres mateixos adaptant-nos als materials que tenim a l’abast i els interessos dels nostres infants.

Aquest taller està plantejat per a construir un panell , que alhora pot utilitzar-se com a catifa, compartint les idees i les alternatives que ens ofereix la combinació de diversos materials amb l’objectiu d’estimular els cinc sentits.

Els assistents podran dissenyar, construir i emportar-se el seu propi panell si fan reserva d’un kit de material, proporcionat per la organització o be portant el seu propi material.

 

a57c94ccb65ee8ddff9b498044927d00

Aportacions dels assistents

El kit de material té un cost de 30€ que es destinarà a comprar robes, cordes, cintes, llanes, silicona per enganxar, boles, anelles i altres accessoris de diferents materials, esponges vegetals, etc.

Les persones inscrites al taller rebran un correu amb les indicacions de com fer  l’ingrés previ si es vol adquirir el kit de material.

Aquells que optin per  portar el que creguin oportú, no suposarà cap problema a l’hora de realitzar el taller. La idea és facilitar sense imposar.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s