Apps i altres recursos per a la Inclusió i la participació

Josep Solà, Psicòleg i Pedagog, Ariadna Pérez, Mestra i Integradora Social; i Vanessa Fuentes,  Psicòloga i Integradora Social, Dèlia López, TO, alumna  EUIT.
CEE Pont del Dragó Barcelona

Descripció

Volem presentar algunes eines facilitadores per a la inclusió que es troben disponibles en el mercat, algunes són adaptades a les necessitats i d’altres formen part de la tecnologia per a dispositius mòbils, de sobretaula,…, amb la pretensió que es puguin fer més integrables, més senzills perquè les persones amb especials dificultats puguin accedir per ells mateixos amb el menor esforç i suport possible.

Volem integrar utilitats, ginys i aplicacions per millorar la qualitat de vida, si més no intentar-ho, per tal que tot pugui confluir amb un recull cada cop més universalitzat de realitats.

Aquest enorme ventall d’oportunitats, per facilitar-nos la vida, que estan disponibles per a una gran majoria, curiosament  en l’entorn de les persones amb diversitat funcional és on dona la sensació que sempre arriben per primer cop, per tant d’alguna manera tornen afavorir la fragmentació de les necessitats.

Aportacions dels assistents

Tauletes, ordinador, mòbil per baixar-se les Apps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s